Samtalen

Når vi mister en af vores nærmeste er der mange følelser involveret og naturligvis sorg

Samtalen

Samtalen med jeres bedemand kan foregå i eget hjem eller i vores forretning på Usserød Kongevej 40B (Lige overfor Flügger).

Ved mødet vil vi gennemgå familiens ønsker og vi vil vejlede og informere om mulighederne. Det er ved samtalen, at familien vælger kiste, blomster, kirkegård, annoncer med videre. Vi kan kontakte præst og kirke for fastsættelse af dato og tid for højtidligheden. Vi vil naturligvis ved denne samtale udarbejde en oversigt over alle udgifterne samt mulighed for evt. tilskud.

Man kan også få folderen “min sidste vilje” hvor man kan uddybe sin egne ønsker for sin bisættelse/ begravelse til gavn for sine pårørende. Denne folder kan måske give anledning til spørgsmål , hvortil vi naturligvis er til rådighed.

Dødsfaldet

Ved et uventet dødsfald skal du kontakte læge og/eller politi, herefter kan du kontakte Hørsholm Begravelsesforretning på tlf. 45 86 02 49.

Hvis dødsfaldet indtræffer på plejehjem eller sygehus, kontakter personalet en læge. Først når lægen har udfærdiget en dødsattest er dødsfaldet “officielt”.

Når dødsattesten er skrevet kan bedemanden komme og hente afdøde. Dette gøres typisk inden for et døgn og bedemanden rådgiver jer herefter om de muligeder der er for højtidelighed.

Brug for hjælp?

  • Vi hjælper døgnet rundt
  • Åbent alle ugens dage
  • Altid fast lav pris

Ring i dag på tlf. 45 86 02 49 eller udfyld vores formular.