Om os

Begravelsesforretning i Hørsholm siden 1960'erne

Historien

Vores bedemandsforretning på Usserød Kongevej 40 B er ejet og drevet af Peter Olsen, som overtog begravelsesforretningen i 2005 efter bedemand Ole Nielsen, der har drevet forretningen siden 1960’erne. Peter Olsen er uddannet bedemand og har haft forretning og fungeret som bedemand 1980’erne. Medarbejderne i forretningen er alle oplært af Peter Olsen og arbejder naturligt ud fra de vigtige værdier som Peter har defineret gennem sine mange år i branchen.

Etik, tillid og respekt.

Netop de 3 begreber har altid været nøgleord, som vi har drevet forretningen efter, og jeres bedemand vil gøre alt for, at I som pårørende oplever dette. Vi vil med respekt for jeres ønsker, religion og traditioner varetage jeres interesser og yde den bedst mulige vejledning og service. At miste et kært familiemedlem er ikke blot en stor følelsesmæssig belastning. Oveni sorgen kommer alt det praktiske vedr. bisættelse, skifteret etc. og her står vi klar til at hjælpe. Med jeres ønsker i centrum hjælper vi jer professionelt og med ærlighed og præcision med alt det praktiske og retslige, så I med ro i sindet kan tage ordentlig afsked med den afdøde. Vi sørger for at arrangere alt omkring bisættelsen eller begravelsen, samt formaliteterne omkring indberetning til relevante myndigheder, dødsattest, indhentning af offentlige tilskud etc. I vores begravelsesforretning er der ansat fem bedemænd, som kompetent og erfarent vil tage imod jer, hvis I skulle få brug for vores hjælp.

Samtalen med bedemand

Samtalen med jeres bedemand kan foregå i eget hjem eller i vores forretning på Usserød Kongevej 40B (Lige overfor Flügger). Ved samtalen vil jeres bedemand informere og vejlede jer om mulighederne for begravelse eller bisættelse, valg af kirke eller kapel, præst m.m. Det er også ved samtalen, at I skal vælge kiste, urne, blomster, kirkegård, annoncer med videre. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at imødekomme jeres ønsker, når vi efterfølgende kontakter præst og kirke for fastsættelse af dato og tid for højtidligheden. Vi vil naturligvis ved denne samtale udarbejde en oversigt over alle udgifterne, samt muligheder for eventuelle tilskud. Til samtalen vil det være en fordel at medbringe nogle ting, som skal bruges i det videre forløb. Her er det praktisk at medbring tøj til afdøde, informationer om et eventuelt eksisterende gravsted og eventuelt afdødes sygesikringskort.

Brug for hjælp?

  • Vi hjælper døgnet rundt
  • Åbent alle ugens dage
  • Altid fast lav pris

Ring i dag på tlf. 45 86 02 49 eller udfyld vores formular.