Design af Nicolai Sørensen & Co.

Velkommen til! Mit navn er Nicolai Sørensen. Jeg har arbejdet som freelance webdesigner siden 2011, og jeg har blandt andet designet denne hjemmeside. Hvis du vil se flere af de projekter, jeg har udviklet for kunder gennem tiden, er du mere end velkommen til at besøge min hjemmeside ved at klikke her.

Jeg hjælper primært virksomheder, der befinder sig i servicebranchen, da det er her, jeg har mest erfaring og kan bidrage på bedst mulig vis. Udover at være skrap til at designe hjemmesider, arbejder jeg også med online markedsføring.

Mine spidskompetencer, når det kommer til online markedsføring, er SEO og Google Ads, der primært går ud på at skabe gode placeringer i Googles søgeresultater på søgninger, som har relevans for virksomheden.

Opnå bedre placeringer med SEO

SEO er en disciplin indenfor online markedsføring, der giver et stort afkast. Det går ud på at strukturere en hjemmeside, så den opnår gode placeringer på relevante søgeforespørgsler, der kan drive værdifuld trafik ind til specifikke undersider.

Når jeg skal påbegynde et SEO-samarbejde, foretager jeg altid en indledende søgeordsanalyse, der har til formål at skabe et overblik over de søgeord og -forespørgsler, der er relevante for virksomheden. Det er den, der danner grundlag for det videre arbejde med søgemaskineoptimering.

Se evt. mit hobbyprojekt Kæledyrsguiden, hvor man kan købe og sælge alle former for kæledyr. Der hører også en SEO-optimeret blog med som trækker trafik. (https://kaeledyrsguiden.dk)

Google Ads er Googles annonce-værktøj

Med Google Ads er der mulighed for at betale sig til topplaceringer i Google. Jeg har hjulpet mange kunder med succesfulde Google Ads-kampagner gennem tiden. Fordelen ved at anvende Google Ads er, at man betaler en specifik pris pr. klik på en annonce, hvorfor man udelukkende skal betale, når man rent faktisk får trafik til sin hjemmeside.