Om os

 

Vores bedemandsforretning på Usserød Kongevej 40 B er ejet og drevet af Peter Olsen, som overtog begravelsesforretningen efter bedemand Ole Nielsen, der har drevet forretningen siden 1960’erne.

Etik, tillid og respekt har altid været nøgleord, som vi har drevet forretningen efter, og jeres bedemand vil gøre alt for, at I som pårørende oplever dette. Vi vil med respekt for jeres ønsker, religion og traditioner varetage jeres interesser og yde den bedst mulige vejledning og service.

At miste et kært familiemedlem er ikke blot en stor følelsesmæssig belastning. Oveni sorgen kommer alt det praktiske vedr. bisættelse, skifteret etc. og her står vi klar til at hjælpe. Med jeres ønsker i centrum hjælper vi jer professionelt og med ærlighed og præcision med alt det praktiske og retslige, så I med ro i sindet kan tage ordentlig afsked med den afdøde.

Vi sørger for at arrangere alt omkring bisættelsen eller begravelsen, samt formaliteterne omkring indberetning til relevante myndigheder, dødsattest, indhentning af offentlige tilskud etc.

I vores begravelsesforretning er der ansat fem bedemænd, som kompetent og erfarent vil tage imod jer, hvis I skulle få brug for vores hjælp.

Hørsholm Begravelsesforretning